working-balance  

Wat is Working-Balance?

jivan   jivan cappon Working-Balance is een totaalconcept om lichaam, geest en ziel op elkaar af te stemmen, zodat de juiste balans voor u gaat werken, zowel privé als op het werk.
Working-Balance biedt zowel mogelijkheden voor het bedrijfsleven als voor de privé persoon.

Bedrijven
U bent gebaat bij gezonde, energieke werknemers. Werknemers die zich optimaal kunnen inzetten, maar ook goed zorg kunnen dragen voor hun eigen gezondheid en welbevinden. Zodat zij ook op langere termijn goed in uw bedrijf of instelling kunnen functioneren.

Working-Balance kan u helpen de energie hoog te houden.
 1. Stoelmassage op het werk
  Een korte , maar zeer effectieve drukpunt massage helpt vermoeidheid en in het lichaam opgeslagen stress, los te laten en geeft direct nieuwe energie. Een uitgekiende massage om preventief ernstiger stress klachten (RSI,CANS) en langdurige uitval te helpen voorkomen.

 2. Beweeg je fit
  Beweeg je fit, is een speels bewegings- en ontspanningsaanbod, dat gemakkelijk op het werk geïntegreerd kan worden. In de vorm van een eenmalige activiteit, of korte cursus van een aantal lessen. Werknemers worden houden stress en lichamelijke spanning vaak te lang vast. Verkrampte spieren ( schouders, nek, armen, onderrug) geven signalen af dat de belasting te veel wordt. Als dit genegeerd wordt of men geen tijd neemt hier iets mee te doen, is de kans op ernstiger klachten geboren. Beweeg je fit, leert hoe je elke dag en tussen je werkzaamheden door steeds opnieuw een goede balans kunt zoeken. Je kan het teveel aan spanning los laten en nieuwe energie genereren. Hierbij worden lichaamsoefeningen, ademhaling en mentale focus gecombineerd tot een effectief geheel.
Voordelen Working-Balance voor uw bedrijf:
 • Betere werkprestaties
 • Opladen van de batterij voor meer energie op het werk
 • Afvoeren van stress en leren ontspannen van overbelaste spiergroepen
 • Preventieve werking, minder uitval door langdurig ziekteverzuim
 • Ontspannen en plezierige werkhouding wordt bevorderd
 • Even tijd voor jezelf tijdens de stoelmassage
 • Plezierig samenwerken met collega's bij de bewegingslessen
Massagepraktijk Leiden
Voor de individuele persoon biedt Working-Balance een aanbod van diverse massages. Uw kans om in uw eigen tijd een massage van uw keus te plannen. Massage helpt om bij te tanken, en de balans tussen lichaam, geest en ziel optimaal te herstellen. Zie voor de mogelijkheden onder de betreffende menuknop.

massagepraktijk  
stoelmassage  
beweging  
wat nog meer?  
foto's  
ervaringen  
prijzen  
contact