working-balance  

Jivan Cappon

jivan cappon  
Jivan Cappon heeft zich, na haar studie sociale pedagogiek, toegelegd op diverse vormen van lichaamswerk, massage en beweging/vrije dans.
Jivan heeft een jarenlange ervaring als lichaamsgericht therapeut met werkwijzen die leiden tot ontspanning, voorkomen van klachten en het opladen van energie.

Vandaar dat het mogelijk is het gehele aanbod af te stemmen op de betreffende beroepsgroep. Specifieke problemen die samenhangen met de werkomgeving zoals éénzijdige fysieke belasting, hoge werkdruk, langdurig werken achter het beeldscherm, krijgen gerichte aandacht. Zodoende biedt Working-Balance bedrijven maatwerk in het bevorderen van de gezondheid van werknemers en het voorkomen van (beroepsgerelateerde) klachten.

Jivan bekwaamde zich als lichaams- en bewegingstherapeute bij Body & Mind - Integration -Trainingen en legde de basis voor haar massage kwaliteiten bij het Institute for Psycho-Balancing (holistische massage en bodywork).
Zij deed diverse opleidingen en trainingen op het vlak van massage, lichaamswerk, vrije dans, meditatie en relaxatie.

Licentie Touch-Pro-Europe
Zomer 2003 behaalde Jivan het diploma voor stoelmassage - practitioner bij Touch-Pro-Europe. Zij werkt met de vereiste licentie en kwaliteitsnormen van Touch-Pro-Europe en kan tevens putten uit een breed scala aan andere technieken.

massagepraktijk  
stoelmassage  
beweging  
wat nog meer?  
foto's  
ervaringen  
prijzen  
contact