Beweeg je fit
     
working-balance  

Beweeg je fit

jivan cappon  
beweeg je fit Working-Balance biedt een speciaal bewegings- en ontspanningsaanbod "Beweeg je Fit." Het bestaat uit een aantal bewegingslessen in groepsverband en op de werkplek. De werkwijze wordt afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie. Door effectieve ademhalings- en bewegings-oefeningen kan het teveel aan energie (in het lichaam opgebouwde stress) ontladen, en een tekort aan energie aangevuld worden. Er wordt gewerkt met de "circle of energy", een concept waarbij mensen leren de signalen van hun lichaam op tijd te voelen en op grond daarvan acties te ondernemen om de balans tussen inspanning en ontspanning te herstellen.

Balans van lichaam en geest
stretchingEen aantal oefeningen zijn gericht op het lichamelijk ontladen van te veel werkdruk, spanning en stress. Andere oefeningen helpen gewrichten los en soepel te maken, spieren te ontspannen en tot rust te komen via de ademhaling.
Uitleg en ervaren wisselen elkaar af. Soms werkt men alleen, soms met een partner.

De opbouw van een "Beweeg je Fit" les is speels, wat ruimte biedt aan een plezierige onderlinge sfeer. De ervaring leert dat het samen doen een sociaal element toevoegt, wat gewaardeerd wordt. Kennelijk geeft het lucht even uit het patroon van het werk te mogen stappen en samen met collega's iets heel anders te mogen ervaren. Het lichaam, dat behoefte heeft aan een natuurlijke manier van bewegen, heeft er sowieso baat bij en men zal zich na de les dan ook ontspannen en vol nieuwe energie voelen.

Dans voor plezier en ontspanning
Wat is er heerlijker dan even de druk van het werk helemaal los te laten? Een kort moment van plezier en beweging geven de mogelijkheid om daarna weer fris en enthousiast aan de slag te gaan. Vindt u het belangrijk dat mensen plezier houden in hun werk? Dan is de korte workshop 'dans op het werk' misschien iets voor uw bedrijf.

Laat weten wat uw wensen zijn en get ready to move...

massagepraktijk  
stoelmassage  
beweging  
wat nog meer?  
foto's  
ervaringen  
prijzen  
contact